15 products
-
Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico 70gr hand cutVendor:Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico 70gr hand cutIbéricos Guillén
- Regular price
-
€21,00 €185,00 - Regular price
-
- Sale price
-
€21,00 €185,00 - Unit price
-
€300,00 per kg
Quick view
-
Iberico ham Jamon Iberico Hand cut (100g) | Cebo de Campo & CeboVendor:Iberico ham Jamon Iberico Hand cut (100g) | Cebo de Campo & CeboIbéricos Guillén
- Regular price
-
€14,00 €97,50 - Regular price
-
€0,00 - Sale price
-
€14,00 €97,50 - Unit price
-
€140,00 per kg
Quick view
-
Iberico ham tasting - 3 types of Jamon Iberico hand-cutVendor:Iberico ham tasting - 3 types of Jamon Iberico hand-cutIbéricos Guillén
- Regular price
-
€47,50 - Regular price
-
€50,50 - Sale price
-
€47,50
Quick view
-
Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico | Iberico ham acorn-fed, free-range ham approx. 8 kgVendor:Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico | Iberico ham acorn-fed, free-range ham approx. 8 kgIbéricos Guillén
- Regular price
-
€515,00 €584,50 - Regular price
-
- Sale price
-
€515,00 €584,50 - Unit price
-
€68,75 per kg
Quick view
-
Jamon Cebo de Campo Iberico | Iberico ham grass-fed free range 7-9 kgVendor:Jamon Cebo de Campo Iberico | Iberico ham grass-fed free range 7-9 kgIbéricos Guillén
- Regular price
-
From
€225,00 - Regular price
-
€254,50 - Sale price
-
From
€225,00 - Unit price
-
€30,00 per kg
Quick view
-
Pata Negra Paleta Bellota 100% Iberico | Iberico shoulder ham, acorn-fed, free-range, approx. 5 kgVendor:Pata Negra Paleta Bellota 100% Iberico | Iberico shoulder ham, acorn-fed, free-range, approx. 5 kgIbéricos Guillén
- Regular price
-
From
€202,50 - Regular price
-
€225,00 - Sale price
-
From
€202,50 - Unit price
-
€45,00 per kg
Quick view
-
Paleta Iberico Cebo de Campo | Iberico shoulder ham - grass-fed, free range approx. 5 kgVendor:Paleta Iberico Cebo de Campo | Iberico shoulder ham - grass-fed, free range approx. 5 kgIbéricos Guillén
- Regular price
-
€126,00 €257,00 - Regular price
-
- Sale price
-
€126,00 €257,00 - Unit price
-
€28,00 per kg
Quick view
-
Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico | Deboned Iberico ham, acorn-fed, free-rangeVendor:Pata Negra Jamon Bellota 100% Iberico | Deboned Iberico ham, acorn-fed, free-rangeIbéricos Guillén
- Regular price
-
€85,25 €224,75 - Regular price
-
- Sale price
-
€85,25 €224,75 - Unit price
-
€155,00 per kg
Quick view
-
Jamon Iberico Cebo de Campo (Boneless various sizes) | Grass-fed & Free RangeVendor:Jamon Iberico Cebo de Campo (Boneless various sizes) | Grass-fed & Free RangeIbéricos Guillén
- Regular price
-
€49,40 €224,75 - Regular price
-
- Sale price
-
€49,40 €224,75 - Unit price
-
€76,00 per kg
Quick view
-
Iberico Ham Tasting – 3 Types Sliced (3 x 100g) | Bellota & CeboVendor:Iberico Ham Tasting – 3 Types Sliced (3 x 100g) | Bellota & CeboIbéricos Guillén
- Regular price
-
€32,50 - Regular price
-
€35,00 - Sale price
-
€32,50
Quick view
-
Iberico Bellota (acorn fed) Charcuterie TastingVendor:Iberico Bellota (acorn fed) Charcuterie TastingIbéricos Guillén
- Regular price
-
€19,50 - Regular price
-
€20,40 - Sale price
-
€19,50
Quick view
-
Iberico Bellota charcuterie tastingVendor:Iberico Bellota charcuterie tastingIbéricos Guillén
- Regular price
-
€42,50 - Regular price
-
€45,90 - Sale price
-
€42,50
Quick view
Ontdek de vier soorten Jamon Iberico
Niet alle Iberico ham is hetzelfde – elke variant heeft zijn eigen verhaal, rijping en smaakprofiel. Van de toegankelijke Cebo tot de exclusieve Bellota 100% Ibérico Pata Negra, het verschil zit in het ras, het dieet en de leefomstandigheden van de varkens. Deze factoren bepalen de intensiteit, textuur en het aroma van de ham. Hieronder lees je wat iedere soort uniek maakt, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw smaak en budget.
Jamón Ibérico Cebo
Jamón Ibérico Cebo is de meest toegankelijke variant binnen de Iberico ham familie. Afkomstig van varkens die voornamelijk worden gevoed met granen en peulvruchten, heeft deze ham een milde, gebalanceerde smaak en een zachte textuur. Met een rijping van minimaal 24 maanden ontwikkelt de ham een verfijnd aroma, perfect voor wie de wereld van Jamón Ibérico wil ontdekken.
Jamón Ibérico Cebo de Campo
Bij Jamón Ibérico Cebo de Campo krijgen de varkens naast granen ook toegang tot open weiden, waar ze grassen, kruiden en soms eikels eten. Dit vrije uitloopdieet zorgt voor een complexer smaakprofiel en een rijkere marmering in het vlees. Minimaal 26 maanden rijping in de berglucht geeft deze ham een subtiel nootachtig karakter en een verfijnde bite.
Jamón Ibérico Bellota 50%
Deze Jamón Ibérico Bellota is afkomstig van varkens die voor 50% Iberico-ras zijn en in vrijheid leven tijdens de montanera (eikelperiode). Ze voeden zich met eikels, kruiden en grassen, wat zorgt voor een diepere, zoet-nootachtige smaak en een prachtige vetdooradering. Met minimaal 36 maanden rijping is dit een premium ham met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Jamón Ibérico Bellota 100% Pata Negra
De koning van alle Iberico hammen: Jamón Ibérico Bellota 100% Pata Negra. Afkomstig van raszuivere Iberico-varkens die vrij grazen in uitgestrekte dehesa’s en zich voeden met eikels, kruiden en grassen. De lange rijping van minimaal 48 maanden geeft een ongeëvenaarde diepte, boterzachte textuur en intens aroma. Een ware delicatesse voor de echte fijnproever.
De beste manieren om van Jamon Iberico te genieten
De smaak van Jamon Iberico is er een die moet worden gekoesterd. Als je hebt gekozen voor onze (hand)gesneden Jamon Iberico, kun je de verpakking het beste onder warm water houden voordat je deze opent. Dit zorgt ervoor dat het vlees heerlijk zweterig wordt, waardoor alle smaken nog beter naar voren komen. Net zoals ze dat doen in de beste Spaanse & Tapas Restaurants.Ga je voor de hele Jamon Iberico? Deel deze met familie en vrienden en maak er een echte beleving van. De ham als pronkstuk, de kunst van het snijden en het genieten geweldige smaakt, maakt dit zo bijzonder. Snijdt de jamon in smalle, niet te grote plakjes (ca. 2 bij 2 cm) af en verdeel deze in een enkele laag op een bord. Zo’n bord vol Jamon Iberico is een lust voor het oog en staat prachtig op een gedekte tafel of een feestje.
Bewaartips voor jouw Jamon Iberico
Zodra de Jamon is aangesneden dek je deze af met een deel van het reeds afgesneden vet en daaroverheen plaats leg je een stofvrije (thee)doek. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag van de Jamon lekker sappig en smaakvol blijft. Bewaar de ham in de keuken of op een andere schone, droge plek in huis. De handgesneden pakjes Jamon Iberico worden na het snijden direct vacuüm verpakt om de smaak en aroma’s te behouden. Deze pakjes kunnen tot wel 6 maanden op een droge, koele plek worden bewaard. Het is niet nodig om deze in de koelkast te bewaren. Een tip van ons: indien mogelijk plan je het eten van de Jamon Iberico iets vooruit, plaats de Jamon een dag van te voren in de koelkast en haal deze een uurtje van te voren eruit. Zoals eerder beschreven hou je het pakje vlak voor consumptie nog even onder een warm lauwe kraan om de smaken nog beter te stimuleren.